maandag 2 mei 2016

Tag!

Gisteren heerlijk met mijn nieuwe spulletjes aan de slag gegaan en daar heb ik deze tag mee gemaakt. Ik heb allereerst de silhouette twee tags uit laten snijden in twee opeen volgende maten.Daarna heb ik de grootste helemaal bewerkt met paper soft color en daarna de randen bewerkt met een distresser.
Op de kleine tag heb ik met zilverkleurig inkt een tekst stempel gezet en met versamark een paar krullerige stempels van viva decor langs de randen gezet en met doorzichtige embossingpoeder bewerkt.Daarna heb ik met azuurblauwe en donkerblauwe paper soft color de tag helemaal gekleurd,en zie je hoe mooi de krullen tevoorschijn komen?
De tekst stempel in het midden en de grote vlinder heb ik gestempeld met 3D stempel farbe en die heeft een hele mooi glitter.Voor de rest afgewerkt met wat bloemen,takjes en lintjes.Ik ben echt heel blij dat ik de paper soft color en 3D stempel farbe ontdekt hebt,want ik vind het echt mega mooi spul om mee te werken. ik wens iedereen een fijne dag,geniet lekker van het zonnetje!!! Groetjes Emilie

6 opmerkingen:

  1. Hoi Emilie,
    Wat een super leuke tag heb je weer gemaakt!
    Gr. Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Emilie, wat een ontzettend mooie tag is het geworden. Gave techniek en je hebt de details ook niet vergeten, zo lief die kleine bloemetjes op de takken, de verschillende lintjes...echt wauw.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Emilie, thank you for stopping by my blog and leaving your kind comment.
    What a gorgeous tag you have created, beautiful colours with butterflies and flowers.
    Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wouw...ik houd zo van handmade op wat voor manier dan ook! Wat heb je dit prachtig opgebouwd en de paper soft color is prachtig, maar ook je zilverkleurige tekst er weer op en dan de afwerking met de vlinders en bloementoef...het past allemaal zo mooi bij elkaar!!! Je uitleg is ook zo goed! ik heb er heel erg van genoten!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige tag, met die fragile krulletjes en vlinder!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Emilie,
    wat heb je een schitterende tag gemaakt, leuk hoe je alles hebt bewerkt en gestempeld, erg mooi afgewerkt, super gedaan en..wat een werk..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en ik vind het altijd heel fijn om een een reactie te krijgen.Groetjes Emilie